Wednesday, August 17, 2011

Welcome babies








Dah setahun lebih laman ni tak dikemaskini, bz + internet slow. Tetapi pada 15/8(isnin lepas), si Kaka dan si Koko selamat melahirkan anak2 nya. Malangnya 2 ekor anak Koko mati sbb kami tak tahu camne nak handle anak2 arnab ni.First dapat anak2 arnab. Mula-mula koko bersalin, anak dia terbiar camtu. Kami mmg tak menduga yg si Koko tu pregnant( tak nampak muntah2 serta tak nampak tanda-tanda mengidam), so kami tak prepare apa2. Tgk2 ada anak kecik dlm sangkar, ingatkan anak tikus,tapi fikir2 camne tikus boleh masuk dlm sangkar.

Pastu kami pun terus asingkan Koko, bagi dia kertas suratkhabar utk buat tempat bersalin. Sebagai langkah berjaga2, kami pun bagi gak kertas tu kat Kaka,Terus kaka koyak2 buat tempat strategik. Agaknya berbakul2 maki n sumpah seranah Koko & Kaka kat kita org sbb lambat bagi kertas.

keesokkannya lahirlah 3 ekor anak Koko n 3 ekor anak kaka. Tapi sebelum tu, anak Koko yg mula2 lahir tu dah meninggal. Tak sempat g daftar kat JPN.
Koko



Kaka


Hisss, keta ni nyibuk je nak bergambar

2 comments:


  1. شركة التميز المثالي للخدمات المنزلية وتنظيف المنازل والشقق والفلل بالدمام والخبر والقطيف والجبيل
    قسم خاص لتسليك المجاري بالضغط ومكافحة الحشرات وتنظيف للمجالس والسجاد والموكيت وتنظيف الخزانات
    نقدم افضل الخدمات المنزلية بالمنطق الشرقية 0551844053

    شركة تسليك مجاري بالدمام
    شركة تنظيف منازل بالدمام
    شركة مكافحة حشرات بالدمام
    شركة تنظيف شقق بالدمام
    شركة تنظيف منازل بالجبيل
    شركة مكافحة حشرات بالجبيل
    شركة تنظيف سجاد بالجبيل
    شركة تسليك مجاري بالخبر
    شركة تنظيف منازل بالخبر
    شركة تركيب وصيانة الكهرباء بالدمام والخبر

    ReplyDelete