Sunday, February 8, 2009

HIBIYA PARK,TOKYO 10.04.07


...berlatar belakang air pancut...

...cepat!! cepat!! aqil basah nanti...

...lagi!!!...

...tulip time...

...ape punya aksi anak teruna ku sorang nih...

...dah nak kuar park nih...

HAMARIKYU GARDEN,TOKYO 10.04.07


...bawah pokok sakura...

...sakura...

...cantik garden diorg nih...

...atas jambatan lagi...

...ok aqil ready!!!...

...bertiga...

...sakura lagi...

...dah nak kuar dah nih...

TOKYO TOWER 09.04.07


...Tinggikan tower nih...

...aqil mmg cuak kalu duk tempat tinggi,tangan tu mmg kena sentuh ummi gak...

...suasana senja...

...dah nak malam dah nih...

...ok dah malam...

...tokyo de night...

...dah sampai bwh,posing berlatar belakang tower kecik...

...cantik pemandangan waktu malam...

...dah on the way ke eki aka stesen ketapi...

IMPERIAL PALACE,TOKYO 09.04.07


...dalam perjalanan singgah je kat sini...

...cantik pemandangan kat sini,tp luas tu tak yah cakap ahh...naik kejang kaki duk berjalan...

...part yg paling anak teruna kite suka,'kawasan lapang'...

...berlatarbelakang bangunan2 sekitar tempat nih...

...jauh kat belakang tu ler jalan masuk istana,shogun diorg dah duk istana moden dah...

...tadaaaa...

...tu istana lamanye,kiteorg tak masuk pon...amik gambo dr luar je...

...ade lenguh abis kaki den...mane abah nih...

YOKOHAMA 08.04.07

...Kiteorg pi kali nih bertujuan tuk ke disneyland dan disneysea, dan family abg sukri juga join...Kite pi naik moonlight pastu sampai pagi tu kiteorg ke yokohama...Tp ke disney kiteorg pergi lambat sehari berbanding family abg sukri...coz mlm nye kiteorg diundang oleh kwn hubby yg duk yokohama menginap kat umahnya...

...dalam seabus on the way ke yokohama...

...Bay Bridge Yokohama...

...berlatarbelakang eye of yokohama...

...family abg sukri...

...dalam eye of yokohama...

...aqil ngan abg amar naik thomas...

...aqil nak duduk jap...

...minatomirai 21...

...bunga sakura...

...dah penat dah nih...

ODAIBA TOKYO 08.04.07


...pemandangan dari hotel Azur,takeshiba...

...cepat2 amik gambo nih,hujan dah rentik2...

...welcome to Paris, Japan...;)

...versi berpayung...

...dah sampai bilik hotel, kat luar ade bot beso...

KOLEKSI TRAIN AQIL 09.03.07


...xcited 1st dpt main train...

...jajannnnng nih ler shikansen aqil...

...xsen...

2nd SALJI 09.03.07


...'cool smile'...

...hawait tak bergerak nih...

...mai abah tolong...

...dah siap umah 'kike'(bahasa aqil)...

...posing sama2...

...acara tarik upih...

...hai ummi...
...nih aqil nak turun bukit nih...